NCIS RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Le izurjeni agentje so kos vsem oviram, ki jim stojijo na poti do kriminalca. Zlo se vedno hitreje in učinkoviteje širi po svetu in preprečuje dobrim marincem opravljati svoje delo. Si želiš tudi ti postati eden izmed njih?Registriraj se in zatri kriminal
 
KazaloIščiRegistriraj sePrijava

 

 Pisarna Ines Blek

Go down 
AvtorSporočilo
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimePet Nov 12, 2010 5:14 am

V tej pisarni je Ines zelo veliko časa. Seveda je pisarna zalo pospravljena, saj Ines obožuje to, da lahko vse v trenutku najde. Na pisalni mizi im prenosni računalnik, na eni strani datoteke o osumljencih, na drugi strani pa njeno najljubšo pijačo, coca-colo. Seveda je Ines najraje za računalnikom in vedno kaj brska, a je včasih problem ko se mora zvečer vrniti nazaj v njen preljubi dom. Rada ima glasbo, ki jo tudi posluša med brskanjem po računalniku prek svojega najljubšega črnega mp3-ja. Zelo redko dobi kakšen poseben primer, a je včasih prav zasuta z majnimi primeri, torej tisti ki so skoraj nepomembni.
Pisarna Ines Blek 1194-01-STI-XXL
Pisarna Ines Blek All-white-bedroom-582x389


Nazadnje urejal/a Ines Blek Tor Apr 19, 2011 7:05 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimeTor Dec 14, 2010 5:37 am

Ines se je odločila da gre malo na razgled po stavbi, saj si je še vedno ni ogledala. Zaprla je prenosnik, saj se je bala da bi kdo od osumljencev ki so pobegnili gledal njene osebne podatke ter podatke o osumljencih, pričah in tako naprej. Nasmehnila se je ter vstala z svojega stola. Odšla je do vrat ter jih zelo hitro, ampak tiho odprla ter zaprlam kakor je znala le ona. Odšla je po stopnicah.
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimeTor Apr 19, 2011 7:06 pm

Ines je prišla nazaj v svojo pisarno. Sedla je na stol ter odprla računalnik. Pokazalo se ji je oknce za geslo. Hitro je vtipkala vseh osem znakov in pred njo se je pojavilo še eno novo oknce. Opozarjalo jo je, da ima nekaj novih sporočil v gmailu. Seveda je vsa sporočila pregledala. Ampak bili so le oglasi. Že več mesecev je pričakovala kaj od svoje pol sestre. Odkar je oče umrl tik za mamo, oba skrivnostne smrti, je Ines izvedela, da je njen oče živel dvojno življenje. V Los Anglesu, kamor naj bi hodil na službene opravke, je imel punco in hčerko. Njena pol sestra je eno leto mlajša od Ines a je, kot bi bila Inesina zrcalna podoba. Ime ji je Iva. Ko se je spoznala z njo, sta postali prijateljici. Obljubila ji je, da ji bo pisala. Od nje pa nobene sledi. A kmalu je Ines pozabila na to in medtem je že imela odprte mape starih primerov. Zaprla je oči ter premaknila miško. Ko jih je odprla, je bila miška na primeru Maclond. Priimek ji je bil neznan, primer pa prav tako. Odprla je mapo in pred njo je bil le ena sam Worldov dokument z nekaj stranmi. Ines je hitro brala.
Umorjena naj bi bila Anna Maclond, 12 letna edinka, ki je od časa svoje smrti živela pri svoji teti. Starša Lan Maclond in Zana Maclond sta drug za drugim doživela srčno kap. Umrla sta, ko je bilo Anni 6 let. Od takrat sta zanjo skrbela stric in teta Ben in Dina Maclond. Anno Maclond so našli v nočnem klubu, kjer je bila zabodena v hrbet, vendar zaboditev ni bila usodna. Nato naj bi jo še ustrelili v glavo, zaradi česa je tudi umrla.
Navedenih je bilo še nekaj osumljencev in Ines je preverila starost primera. 6 Let. Dolga doba. Si je mislila Ines, ki pa se je vseeno odločila, da bo primer raziskala. Zazehala je. Pogledala je na uro in bila je že uro čez osem zvečer. Ker pa je imela na drugi strani svoje pisarne tudi manjšo posteljo za nujne primere, je raje legla nanjo in zaspala, saj se ji ni dalo voziti domov in potem še enkrat v NCIS.
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimeSre Apr 20, 2011 6:18 pm

Zjutraj se je Ines zbudila. Iz predalčka v veliki omari, ki je bila zraven postelje, je vzela glavnik in se razčesala. Hitro si je popravila svoja oblačila ter si pomela oči. Umila se je, potem pa je sedla pred svoj prenosni računalnik. Še vedno je bil odprt primer Maclond. Pogledala je še list z osumljenci. Začudila se je. Glavni osumljenec oziroma osumljenka je bila Dina Maclond, Annina teta, pri kateri je živela od smrti staršev. Seveda Ines ni spregledala njene telefonske številke. V računalniku je odprla program za klicanje oseb, ki je bil hkrati še nekakšen detektor laži in predvajalnik. Vtipkal ji številko in ko se je oseba oglasila na telefonu, se je predvajal tudi video vsega, kar oseba počne in povrhu je še posnel osebin glas, ko pa je bilo klica konec, pa je nastopil detektor laži, ki je povedal, če je oseba lagala ali ne in če je, kaj je razlog za laganje. Vnesla je številko 531846915. Nekaj časa je zvonilo, potem pa se je Dina Maclond le oglasila. ˝Ja, prosim?˝ Je Ines zaslišala nežen glas iz računalnika. Pokazal se je tudi video. Trenutno je nekaj pripravljala v kuhinji. ˝Kličem Ines Blek, posebna agentka NCIS-a. Kličem zaradi vaše nečakinje Anne Maclond.˝ Je Ines izjavila. ˝Ja, kaj je z njo?˝ Se je spet zaslišal glas, vendar je bil tokrat razburjen. ˝Gre za njen umor. Videla sem, da ste glavna osumljenka. Oprostite, ampak primer bi rada raziskala. Bi mi lahko povedali kaj več?˝ Je Ines odgovorila. ˝Ja, seveda. Anna je bila zelo dobra punca ter zelo prijazna. Tiste dneve se je pričkala s svojim fantom...˝ Ines jo je prekinila. ˝S kakšnim fantom? Nobenega fanta ni med osumljenci.˝ ˝Se mi je kar zdelo. Imela je 3 leta starejšega fanta. Bil je naravnost nagravžen. Mislim, da je Anna z njim delala same prekrške. Droge, alkohol,... Potem pa ji je bilo dovolj in mu je povedala, da z njim noče imeti nobenega opravka več. Že več časa sem vedela, da je bil z Anno nasilen, saj je čisto vsakič, ko je odhajala od njega, prišla domov polna modric. Imela jih je po trebuhu, ramah, rokah, celo nogah. Po prstih in stopalih so se ji kazali nakakšni udarci z bičem. Imela pa je dnevnike. Hranil je čisto vse dnevnike od 8 leta, ko jih je začela pisati. In nažalost sem jih ukradla. V njih je bilo vse od njenega osmega leta. Ljubezni,... Nisem si jih upala prebrati.˝ Ines je skoraj onemela. Tole je pa resen primer. Je pomislila Ines. ˝Bi mi lahko te dnevnike poslali? In bi mi lahko dali ime in telefonsko številko njenega fanta?˝ Je Ines rekla. ˝Hmm. To bo težava. Ne poznam ga. Ampak toliko sem prelistala njene dnevinike, da sem videla, da je v njih in njegovo ime in njegova telefonska številka in vse kar ji je naredil. Poslala vam jih bom na NCIS. Na ime Ines Blek, kajne? ˝ Je rekla. ˝Ja. Hvala. Nasvidenje.˝ Prekinila je. Tokrat ni dala detektorja laži, saj je vedela, da Dina ne laže.
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimeSre Apr 20, 2011 7:10 pm

Nekaj ur je Ines še brskala po spletu, potem pa je dobil paket. Od Dine Maclond, seveda. Odprla jih je. Zagledala je 9 dnevnikov. Posamezni dnevnik je imel preko 500 strani. Tole bo pa zelo dolgo branje. Si je mislila Ines. Če zmnožiš 9 in 500 pride 4500, torej bo morala prebrati toliko strani, zato je kar začela. Hmalu je bil prvi dnevnik prebran. Anna je v njega pisala do svojega 8 leta in pol, torej pol leta. Pisala je svoje občutke, želje. Pisalo sicer ni skoraj nič preveč posebnega, le svoje počutje in vse to. Tistega leta je bila osamljena, učitelji pa so jo vedno pozabljali. Drugi vrazredu so jo zafrkavali, ampak kmalu se je to nehalo, ko ji je Dina kupila jakne in Anna je nosila celo čevljčke z majhnimi petami, zato je postala frajerka in so jo vsi oboževali. Ines se je po več urah branja lotila še drugega dnevnika. Tega je pisala od 8 leta in pol pa do 9. Njeni občutki, ko je odšla v četrti razred. In še vedno je bila frajerka. Zelo veliko fantov se je metalo za njo, je napisala. Ampak njej ni bil všeč noben. Potem pa je zapisala še veliko svojih občutkov, svoje domače naloge in snovi iz šole ter njene načine učenja, katere knjige je prebrala, kaj ji je bilo všeč in kaj ne, če ji je kakšen fant kaj prinesel, večinoma samo to. Pa svoje stile oblačenja... Tudi ta dnevnik je bil že do konca prebran. Ines je pazljivo pogledala na uro. Bilo je 19:45. Čez 15 minut naj bi odšla, a se je tudi tokrat odločila, da bo prespala tukaj, saj je hotela ta primer že končno razrešiti, ko pa je čakal 6 let. Vsi želijo odkriti storilca.
Lotila se je že tretjega dnevnika. Tega je Anna pisala od 9 pa do 9 leta in pol. Tudi v tem dnevniku so bili zapisani le njeni stili, novi prijatelji,... Napisano je bilo tudi, da je prebrala že ogromno knjig ter da jih obožuje. Njene ocene so se dvignile in tudi sama je postala Anna bolj samozavestna in vse to, ampak tudi v tem dnevniku ni bilo nobene sledi o njenem fantu. Ines je končala z branjem tretjega dnevnika in ura je bila že okrog pol 10, zato se je odvlekla do postelje, ugasnila luč in zaspala.
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimeČet Apr 21, 2011 4:46 am

Ines se je zbudila okrog sedmih, ko je sonce še vzhajalo. Na hitro se je počesala in umila, potem pa sedla pred prenosni računalnik. Na pisalni mizi so bili še vedno dnevniki. Ines je čakalo še šest dnevnikov. Ker pa Ines ni mislila izgubljati časa, je vzela četrti dnevnik, ki ga je Anna pisala od devetega leta in pol ter do desetega leta in ga začela brati. Brati je nehala po nekaj urah, ampak tudi pri tem dnevniku ni imela sreče. Tudi v tem dnevniku ni bilo nobene sledi o njenem fantu. Ines je že skoraj obupala, a je vseeno pa nekaj minutah počitka vzela še peti dnevnik, ki ga je Anna pisala od svojega desetega leta leta in pa do svojega desetega leta in pol. Potem pa je Ines na strani 264 opazila stavek, ki mu je sledilo ogromno srčkov.
Danes je v razred, kjer sem to leto (5.b) prišel nov učenec. Postal mi je všeč. Oblači se tako punkovsko in njegov frizura... Da ne govorimo o njegovem obrazu...
Ines tega stavka ni spregledala. Takoj je vedela, da bo kmalu zasledila še kakšen stavek o tem fantu in potem najvrjetneje v drugih dnevnikih še strani in strani popisane o tem njenem fantu in tega Ines ni hotela zamuditi, zato se je pognala nazaj brat preti dnevnik.
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimeČet Apr 21, 2011 5:22 pm

Lahko bi rekli, da se je Ines šele čez nekaj ur >>zbudila<< iz dnevnika. Brala ga je nekaj ur, a ni zasledila nič o fantu. Potem pa je obrnila stran in brala.
No, tisti fant, kako bi rekla, že dolgo se poznava in tudi jaz sem mu postala všeč! Prosil me je, če bi bila moja punca!!! In to ravno na rojstni dan!!! Oh,tako zelo sem vesela. In privolila sem! Zdaj sva par! Sploh pa, ime mu je Alistair, piše se Lucax in njegova telefonska številka je 125130577.
Ines si je to stran označila ter se lotila branja naprej, izvedela pa je tudi, da tega fanta vsi kličejo ALX, le Anna ga je klicala Stair. Čez kakih 13 strani je bilo vsa stran o njem.
Danes sem šla z Stairom na zmenek. No, šla sva k nekem njegovem prijatelju. Ne vem točno, kaj se je zgodilo ko sva prišla do tam, je Stair tega prijatelja X, kakor ga kliče, prosil, če nama da nekaj mamil. Seveda sem bila presenečena. Prijatelj X ga je seveda ubogal in Stairu je dal vrečko z nekimi mamili. Odšla sva v neko sobo, potem pa se ne spominjam skoraj nič. Spominjam se, da me je Stair zabodel z nekakšno inekcijo v ramo in potem sem se prebudila, moja roka pa je bila v nekakšni verigi, zato nisem morala pobegniti. Stair je hotel, da čez nos vdihnem mamila, ampak jaz seveda nisem hotela, zato me je moral prisiliti, čeprav sem se še vedno upirala. Nazadnje je poklical prijatelja X, ki me je zgrabil in Stair si je na roko nastrosil veliko teh mamil, ki sem jih morala pod prisilo vdahniti vse do zadnjega. To je še nekajkrat ponovil, potem pa se je odločil, da se bo malo pogovoril z prijateljem X. Oklufotal me je ter mi z nekakšnim bičem udaril po prstih, nato pa vzel nekakšen žepni nožek ter mi dvignil majico do prsi, kjer sem nosila modrček. Malo spodaj mi je z nožkom naredil rano, vendar ne pregloboko, samo toliko, da je iz nje curljalo malo krvi. Potem pa je vzel vžigalnik in plamen ognja me je oplazila po rani, vedar je hudo bolelo. Rekel je, da bi se rad še zabaval z mano, zato me ni ubil. Rekel je tudi, da moram molčati in še naprej hoditi z njim, kakor prej, samo da se bo lahko on na večer vsakega zmenka igračkal z mano, če pa bom komu povedala, me bo ubil in ubil bo tistega, ki bo to izvedel. Odvezal me je ter me odpeljal domov. Zdaj pa sem v svoji sobi in še vedno premlevam vse, kar se je zgodilo. Ines je bila naravnost presenečena. Poskusila je brati naprej, vendar je stran raje označila ter se odločila, da se bo najprej spočila, potem pa bo nadaljevala z branjem.
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimePet Apr 22, 2011 4:38 am

Zjutraj se je Ines zbudila, se razčesala, umila, pretegnila in sedla za dnevnike, ki jih je že nekaj časa tako zelo vneto brala. Spet je šla brat, ta čas pa si je naročila še veliko skodelico kave, ki jo je skoraj vedno do konca zbudila. Ines si je še pomela oči in si z mokrim robcem rahlo potrepljala po obrazu, da je odstranila zaspančke in vso umazanijo iz njenega obraza. Hitro je pregledala pošto, če je kaj novega, a bili so le nepomembni oglasi. Nato pa se je lotila branja in si prej že spet domišljala, kako se bo tokrat Alistir igračkal z Anno. Čeprav Ines nasilja ni podpirala, je bila pač to njena služba. In Ines jo je oboževala. Seveda je tokrat brala počasi, saj ni hotela že tako hitro začutiti, kako se je Anna počutila grozno, ko se je z njo igračkal Alistair ter ji dajal mamila, jo pretepal, ji delal rane… Morala se je počutiti naravnost grozno, ko je bil njen grozen fant z njo tako zelo grozno nasilen. Si je mislila Ines ter kihnila, kakor skoraj vsako jutro, ko je spila požirek vroče kave. Ines je brala, ampak zelo počasi. Vedno je rada brala zelo hitro, vendar danes ni hotela, saj je vedela, kaj jo kmalu čaka na naslednjih straneh.
Nazaj na vrh Go down
Ines Blek

Ines Blek


Število prispevkov : 18
Join date : 29/10/2010

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitimeNed Jun 19, 2011 7:11 am

Ines se je po nekaj minutah branja ozrla naokoli, saj se ji je zdelo, da je nekaj zažvižgalo, ampak potem je prepoznala ta zvok. Ko se ji pojavi novo sporočilo na e-mailu, tako zažvižga. Mogoče pa je od Ive! Je takoj pomislila Ines. Hitro je odprla zavihek z e-mailom in pregledala. Ni od Ive. Je žalostno zavzdihnila Ines, ko je zagledala samo še en oglas. Spet je nadaljevala z branjem dnevnika. Bil je že četrti od devetih. Spet je začela hitro brati, saj je želela čim prej končati. Pojavljalo se je še ogromno groznih stvari, da se je Ines kar spačila od groze. Ni vedela, kako je Anna lahko to prenašala in ni povedala nobenemu. Ali z njenimi besedami: To je naravnost strašno grozno! Kakor je pomislila vsakič, ko je zasledila kaj takega. Kar zvrtelo se ji je v glavi, ko je ugotovila, da to ni samo en mali nepomemben primer, temveč zelo pomemben in zelo grozen. Brala je naprej in naprej in ugotovila, da se je tale Alistair 'igračkal' z njo vsak drugi dan! Ob tem je Ines skoraj omedlela, kar nekajkrat pa se ji je zelo zvrtelo od najrazličnejših dejanj. Zdaj je bila Ines že skoraj prepričana, da jo je ubil on. Saj sploh ni imel srca, samo val kamenja na tem mestu! Je zgroženo pomislila Ines ob vpisu, ko je Anna na celih treh straneh popisala, kaj ji je naredil ta večer! Zaradi petih strani, ki jih je Anna pisala okoli petih zjutraj, ko je prišla domov, je šlo Ines na bruhanje. Pet strani je popisala samo o tem, kaj vse ji je storil! Ubožica! Je pomislila Ines, ki pa si je zaželela svežega zraka, zato se je odločila, da bo odšla malo v park. Ker je tam vedno lepo Je dodala k odločitvi in odšla.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pisarna Ines Blek Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pisarna Ines Blek   Pisarna Ines Blek Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 
Pisarna Ines Blek
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Direktorjeva pisarna

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
NCIS RPG :: Stavba NCIS :: Pisarne agentov-
Pojdi na: